skip to Main Content
  • Handgemaakt in NL
  • 100% biologisch & vegan
  • Op maat gemaakt
  • Anti-Allergie

De zussen achter de Futon Factorij.. Deel I Charlotte

Zoals jullie weten is de Futon Factorij een familiebedrijf waar vader Marius en de zussen Hendrike en Charlotte deel uit van maken. Om iedereen wat beter te leren kennen leek het ons leuk om diverse vragen te stellen aan Charlotte en Hendrike. Dus pak een kop thee en wat lekkers en ontmoet Hendrike en Charlotte. We beginnen deze keer als eerste met Charlotte.

Naast het werken voor de Futon Factorij werk je ook voor de klas als juf?

JA! Dat is en blijft zo leuk, het lesgeven en dat op een Montessorischool in Rotterdam. Van oorsprong lerares, onderwijskundige en Remedial teacher. Part-time geef ik les aan de middenbouw groep 3,4,5 waar ik veel van mijn creativiteit in kwijt kan.
Nu de jongste al even naar school is heb ik lang gedacht wat ik zou willen. Meer dagen voor de klas of… toen dacht ik aan de Futon factorij waar mijn vader al even mee van start was en ik veel interesse voor had. En dat was en is een schot in de roos.

Je woont in Rotterdam samen met je man en twee dochters, kun je ons meer vertellen over jouw gezinsleven?

Klopt, samen met mijn man Maarten, wonen we in Rotterdam met onze 2 meiden Maartje en Annemijn en onze ruwharige dwergteckel Muis. Heerlijk wandelen in het Kralingsche bos en in en om het huis met de meiden in actie is fijn. Wanneer ik even op de bank zit, pak ik mijn tas met (eerlijke biologische) wol tevoorschijn en ga verder met het breien van een trui/vest voor de meiden of voor mijzelf. Ook ben ik steeds vaker te vinden op het water, de Rotte waar ik roei.

Waarom alles duurzaam, 100% biologisch en biologische producten voor de Futon Factorij?

Een bewuste keuze is het die we maken voor het gebruiken van eerlijke, biologische, milieuvriendelijke en duurzame producten. Geproduceerd door onszelf in Nederland met pure en eerlijke producten. Natuurlijke producten ademen beter en zijn vrij van gifstoffen en dat vinden we heel belangrijk. De puurheid van de producten die beter zijn voor het milieu en de mens waarbij de natuurlijke bronnen niet uitgeput en of beschadigd worden/raken.

Natuurlijk zul jij net als iedereen wensen hebben, maar wat is jouw wens voor de Futon Factorij voor in de toekomt?

Een wens is om in de toekomst naast het atelier/werkplaats een ruimte in Rotterdam te hebben waar men proef zou kunnen liggen.

ivnbest organic-textile

"Goed voor u, goed voor de wereld"

Back To Top
Winkelmandje0
Er zijn geen producten in de winkelwagen!
Verder winkelen