skip to Main Content
  • Handgemaakt in NL
  • 100% biologisch & vegan
  • Op maat gemaakt
  • Anti-Allergie

De zussen achter de Futon Factorij.. Deel II, Hendrike

Zo weer een verse week met een gloednieuwe blog! En deze keer praten we met Hendrike die samen met haar vriend en vier kinderen in Groningen woont en hier ook een prachtige werkplaats heeft waar de zon altijd naar binnen schijnt .. Pak maar weer even wat lekkers te drinken en leer ook Hendrike beter kennen..

Als klein meisje hebben we allemaal dromen, wat was jouw droom?

Als meisje was ik op jonge leeftijd al creatief en hier wilde ik graag later ook iets mee doen. Mijn leukste vakken op school waren tekenen en handvaardigheid, waar ik ook eindexamen in heb gedaan. Na rondzwervingen als lerares en interieurstylist kan ik mijn creativiteit nu helemaal kwijt in de Futon Factorij.

Ook was jij net als je zus Charlotte werkzaam als juf voordat je bij de Futon Factorij aan de slag ging, maar je deed hiervoor nog meer, kun je daar wat over vertellen?

Voor de Futon Factorij heb ik dertien jaar in het basisonderwijs gewerkt als lerares. Daarna heb ik een opleiding gevolgd voor interieurstylist, om mijn creatieve energie kwijt te kunnen. Toen mijn vierde kind werd geboren ben ik even uit het werkveld gestapt om na te denken wat ik precies wilde gaan doen en wat mijn energie zou geven naast een druk gezin. Marius was toen al actief met de Futon Factorij en spontaan ging ik hier ook aan de slag.

Vertel ons eens wie is Hendrike?

Sinds 1999 woon ik in Groningen. Na mijn studententijd ben ik blijven “hangen” in Groningen, waar ik nu samen met mijn vriend Hendrik en onze vier kinderen Roos, Karel, Kees en Fien met veel plezier woon. We wonen in de mooie binnenstad van Groningen en genieten van de drukte van de stad, maar zoeken graag in de weekenden de bosrijke omgeving van Drenthe op.

Waarom is het zo leuk om in een familiebedrijf te werken?

Samen met je vader en tweeling zus een bedrijf runnen is iets bijzonders. We kennen elkaar als vader en zus, maar nu zijn we ook collega’s van elkaar. Wie had dat ooit gedacht. We kennen elkaar door en door en weten ook elkaars kwaliteiten goed, waardoor iedereen vanuit zijn kracht kan werken.

ivnbest organic-textile

"Goed voor u, goed voor de wereld"

Back To Top
Winkelmandje0
Er zijn geen producten in de winkelwagen!
Verder winkelen